Šta muči Vlasotinčane

Izvor: JUGpress.com, 12.Sep.2016, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta muči Vlasotinčane

VLASOTINCE

Vlasotinčani od predsednika opštine najviše traže posao , pokazuje analzia dosadašnjih susreta.

Kao drugi problem ističu infrastrukturu a treći su psi lutalice.

„Zvanično primam građane petkom od 10 do 12 sati, ali i svakog radnog dana, kadgod sam u prilici razgovaram sa njima. Ono što ih najviše mući jeste posao, za sebe i decu. Od infrastrukturnih problema to su vodovodna i kanalizaciona mreža, ali i tzv.mala pijaca zatvorena prošle godine >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << po rešenju republičke tržišne inspekcije. Po tom pitanju radimo promenu Plana generalne regulacije, kako bismo napravili u narednom periodu projekat i izgradili tu malu pijacu, neophodnu za jedan deo Vlasotinca“, kaže predsednik opštine Vlasotince Zoran Todorović.

On smatra i da rešenje za loše puteve u brdsko-planinskom delu opštine mora da bude dugoročnije, kako bi održavanje bilo ređe i sa manje para.

Kaže i da nedostatak vodovoda u seoskim mesnim zjednicama ozbiljno muči meštane i da „kolikogod opština pomaže po tom pitanju , nije dovoljno“.

Psu litalice su veliki problem Vlasotinca, posebno oko škola, ali rešenje tog problema počinje uskoro jer je opština Vlasotince dobila sredstva iz fonda Evropskog PROGRES-A za izgradnju prihvatilišta za pse.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.