Srpska liga: Dve pobede, dva remija i čak tri poraza timova sa juga

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2021, 15:30

Srpska liga: Dve pobede, dva remija i čak tri poraza timova sa juga

Od 8 ekipa sa juga koje se ove godine takmiče u Srpskoj ligi Istok, do pobeda su došli fudbaleri pirotskog Radničkog koji su bili bolji od Hajduk Veljka sa 3:0, dok je u duelu Brzog Broda i Pčinje gostujući tim slavio minimalnim rezultatom 1:0.

Nerešeno su odigrale dve prvoplasirane ekipe na tabeli. Vlasina je pružila jak otpor Trajalu i uspela da im "otkine" bod, što nisu iskoristili fudbaleri Budućnosti iz Popovca, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su protiv Jedinstva iz Paraćina odigrali samo 1:1.

Svi ostali timovi pretrpeli su poraze. Dubočica je poražena od Timočanina u Knjaževcu sa 1:0 i tako se još više udaljila od borbe za povratkak u Prvu ligu. I drugi leskovačkim tim, Sloga, doživeo je poraz. Poslednji tim na tabeli je na stadionu pod ”Hisarom” sa 3:1 izgubio od Radničkog iz Svilajnca koji sada diše za vratom vodećima na tabeli. Ekipa vranjskog Dinama, ostala je na 7 osvojenih bodova. pošto su kao gosti poraženi od Rembasa.

U sledećem 12. kolu u dva meča snage će odmeriti timovi sa juga. U Popovcu će gostovati Brzi Brod, dok će se u Trgovištu sastati i Pčinja i Vlasina.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.