Srednjoškolci iz 6 gradova i opština na jugu naredne nedelje na kombinovanoj nastavi

Izvor: JužneVesti.com, 24.Sep.2021, 12:07

Srednjoškolci iz 6 gradova i opština na jugu naredne nedelje na kombinovanoj nastavi

U zavisnosti od epidemiološke situacije, modeli nastave u osnovnim i srednjim školama u Srbiji se menjaju iz nedelje u nedelju, a naredne sedmice, od ponedeljka 27. septembra, nijedna škola na jugu neće biti na kompletno onlajn nastavi, dok će na kombinovanoj nastavi biće srednjoškolci u Nišu, Leskovcu, Prokuplju, Vranju, Vladičinom Hanu i Lebanu.

I ove nedelje nema osnovaca sa juga koji će biti na kombinovanoj nastavi, a u odnosu na prethodnu nedelju na kompletno onlajn >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nastavi neće biti učenici srednjih škola u Beloj Palanci i Lebanu. Belopalanački đaci se vraćaju u klupe i redovnom odlasku u školu, dok će učenici u Lebanu raditi po kombinovanom modelu.

Sa kombinovane nastave u redovan odlazak u škole prelaze srednjoškolci u Bojniku, Vlasotincu, Sokobanji, Babušnici i Trgovištu, dok će, kao i prethodne nedelje, po drugom, odnosno kombinovanom modelu, i dalje raditi đaci u Nišu, Leskovcu, Vranju i Prokuplju.

Novom odlukom Tima za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola, njima će se od 27. septembra pridružiti i srednjoškolci u Vladičinom Hanu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.