Sredjuju ulice i postavljaju podzemne kontejnere

Izvor: JUGpress.com, 30.Jul.2017, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sredjuju ulice i postavljaju podzemne kontejnere

NIŠ

Na području Gradske opštine Medijana uveliko traju građevinski radovi.

Najveći deo obuhvata ugradnju podzemnih kontejnera, kao i asfaltirnje i uređivanje prilaza i javnih površina gde je to neophodno.

Radovi se izvode na zahtev građana i Skupština stanara, a gde je uvidom u dokumentaciju i izlaskom na teren utvrđeno postojanje uslova za to.

Od ukupno deset koliko je bilo planirano ugrađeno je osam podzemnih kontejnera.

Nove posude >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za odlaganje smeća dobile su Nišlije koje žive na Vizantijskom bulevaru i u Ulici Radoja Dakića.

U toku je postavljanje podzemnih kontejnera na uglu Ulice Jug Bogdanove i u Ulici Stojana Novakovića, kao i Rašićevoj ulici. Novih deset kontejenera biće ugrađivani od septembra ove godine.

Cilj postavljanja novih podzemnih kontejnera na području Gradske opštine Medijana je povećanje komunalnog reda i podizanje nivoa javne čistoće u najvećoj niškoj opštini na viši nivo.

Kako kažu u gradskoj opštini Medijana na zahtev građana asfaltirana je i javna površina u Rentgenovoj ulici, prilaz ka Velikotrnavskoj, gde se u vreme većih padavina skupljala kiša. Na taj način građanima koji žive u ovom delu Niša uređen je prilaz do stambenih zgrada a roditeljima čija deca borave u vrtiću u neposrednoj blizini, omogućeno nesmetano i bezbedno kretanje.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.