Sređeni seoski putevi u vlasotinačkom kraju

Izvor: JužneVesti.com, 01.Nov.2018, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sređeni seoski putevi u vlasotinačkom kraju

Probleme da dođu do svojih imanja više ne bi trebalo da imaju stanovnici 15 sela u okolini Vlasotinca, jer su sanirani atarski putevi, za šta je od novca svih građana izdvojeno 9,5 miliona dinara.

Uređeno je ukupno, kaže većnik zadužen za lokalni ekonomski razvoj Zoran Miljković, 104 kilometra atarskih puteva u 15 vlasotinačkih sela.

Građani su imali mnogo problema da dođu do svojih imanja i bilo je neophodno početi sa uređenjem atarskih puteva. Sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << godine planiramo dodatna sredstva za ove namene - kaže Miljković.

Putevi su uređeni u selima Rosulja, Šišava, Donja Lomnica, Sredor, Boljare, Konopnica, Batulovce, Stajkovce, Gložane, Prilepac, Ladovica, Kukavica, Orašje, Dadince i Centar.

Radove su izvodili preduzeća Mines i AB kop.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.