Izvor: BujanovackiGlas.info, 14.Jan.2018, 03:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećna Nova 2018. godina!

Čestitamo vam Novu 2018. godinu!
Morate da izdržite i verujete u sebe i one kojima je čist obraz i integritet. Setite se šta ste sve izdržali i koje prepreke ste preskočili u odluci da sve savladate i da se ne predajete.
Znamo da ne možete da verujete koliko su se za ovih godinu dana ljudi oko nas promenili, a zapravo ste se i vi sami promenili, jer je samo u stalnom prilagođavanju tajna opstanka. Ne gubite živce na ono na šta nemate uticaja i što ne možete da promenite.
Lojalnosti u poslu je sve manje. Možda u tranziciji biznis uopšte i ne podrazumeva lojalnost? U trci za novcem gubi se duša – a ona vam, verujte, i te kako treba. Jedino ona ostaje kao zrak nade da ćete prepoznati dobro u sebi i odvojiti se od zla.
Zato u Novoj godini više vodite računa o sebi:
Nađite zadovoljstvo u jednostavnim stvarima i čuvajte zdravlje. Na miru popijte prvu kafu. Mislite na one kojima je teže i koji nemaju šansu da im u Novoj godini bude bolje. Radite ono što daje brze rezultate. Raspremite svoj stan u vreme praznika kada ne radite. Ne kukajte. Okružite se pozitivnim osobama. Sanjarite i ostvarite deo svojih snova u Novoj godini. Radujte se malim stvarima – bićete bogatiji i srećniji.
Sačuvajte u sećanju trenutke sreće i prenesite ih u Novu godinu. To može da bude nečiji osmeh, drago lice kome se uvek radujete, neko ko se uvek seti da vam je rođendan.
U Novoj godini budite zdravi i hrabri. Mislite o tome da će sve biti dobro, i da će sve – šta god da je – proći, a da ipak svoju sudbinu sami držimo u svojim rukama.
Setite se da se život ne meri brojem udisaja, već trenucima koji oduzimaju dah.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.