Izvor: JUGpress.com, 20.Avg.2019, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasioci primili platu

VLASOTINCE

Spasioci na vlasotinačkom kupalištu, o kojima je JUGpress pisao, su u medjuvremneu primili platu, obavestio nas je direktor Sportsko-rekreativnog centra “Vlasina” Dejan Čikić .

” U vezi članka, koji je danas objavljen na portalu “JUGpress” o spasiocima koji rade na kupalištu na reci Vlasini u Vlasotincu, a takođe i u vezi sa ranije objavljenim člancima o kupalištu u Vlasotincu, želim da vam se zahvalim na vašoj spremnosti i želji da objavljujete >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << informacije o kupalištu na Vlasini, koje su bile veoma afirmativne, što je umnogome doprinelo da vaši čitaoci dođu i potraže način da se rashlade na letnjim vrućinama, koje smo imali u prethodnih mesec dana.

U vezi sa člankom koji je danas objavljen na vašem portalu, sa ciljem da čitaoci portala budu korektno informisani, moram da napomenem da nije tačna informacija da spasioci koji rade na kupalištu nisu primili svoje plate. Plate su im isplaćene 13. avgusta, što je u skladu sa rokom koji je predviđen ugovorom.

Nadam se da ćete objaviti ovu informaciju, a ujedno vam zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji i nadam se da ćemo u narednom periodu ostvariti još bolju saradnju u obostranom interesu”, navodi se u dopisu Čikića koji u celini objavljujemo.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.