Spasimo Donbas!

Izvor: KMnovine.com, 05.Jul.2016, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasimo Donbas!

Ukoliko se želi da makar Donbas opstane, a eventualno i Novorusija oživi, moraju se pod hitno smijeniti Zaharčenko i Plotnicki.


   
Zaharčenko i Plotnicki    

















Piše: Igor Vojinović



Njih dvojica su uništili Novorusiju. Sarađuju sa huntom u okupiranom Kijevu, raširili >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << su kriminal, poltronstvo i izdaju. Najgore je što su obojica potpisali izdajnički Minski sporazum, kojim se obnavlja monstrum Ukrajina, a smijenili ili pobili prave narodne vođe.

Najizvesnije je, kako i ondašnji žitelji tvrde, da Plotnicki stoji iza ubistva ruskih junaka Aleksandra Bednova, Evgenija Išćenka, Alekseja Mozgovoja i Pavela Dremova.

Svojim postupcima uništavaju moral naroda i ugasili su ideju Novorusije. Održavaju privremeno DNR i LNR, koje se u Minskom sporazumu ne spominju. Ukoliko ne budu uklonjeni Zaharčenko i Plotnicki ruski narod u Novorusiji će doživjeti ogromna stradanja a Ruska Federacija će biti žestoko uzdrmana.

Vratiti prave narodne vođe i junake Gubarjeva, Strelkova i Bezlera u DNR a Bolotova u LNR. Tako se može spasiti ruski narod o daljeg stradanja a Rusija katastrofalnih posljedica.




Normalno, to bi značilo i nadu za nas i ostatak porobljenog svijeta. Ne smije se dopustiti da Novorusija prođe kao Srbska Krajina.

SLAVA NOVORUSIJI
5. 7. 2016.
Igor Vojinović


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2016 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.