Smenjeni direktori i gradski većnici

Izvor: juGmedia, 30.Dec.2014, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjeni direktori i gradski većnici

VLASOTINCE – Na nastavku 15.sednice SO Vlasotince, kome nije prisustvovala opozicija, smenjeni su direktori JKP Vodovod, Kulturnog centra i biblioteke „Desanka Maksimović“ – Dejan Čikić, Slađan Tasić i Srba Takić.

Na te funkcije postavljeni su vršioci dužnosti direktora: u „Vodovodu“  Borivoje Stojiljković, u Kulturnom centru Maja Marković i u biblioteci Miljana Išljamović. Dosadašnji v.d. direktora JP Čistoća, Dobrivoje Stanković,  ponovo je imenovan na tu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << funkciju.

Dvoje članova veća, Maju Marković i Vladicu Dimitrijevića, koji su dali ostavke na mesta većnika, zamenili su Miljan Mitrović i Srđan Spasić.

Odbornici vladajuće koalicije, njih 24, dali su saglasnost JP Čistoća da sklopi privremeni  ugovor, na 120 dana, sa kompanijom PWW,  za deponovanje komunalnog otpada na deponiju Željkovac.

Na današnjoj sednici, između ostalog,  razrešeni su i imenovani pojedini članovi školskih odbora  u osnovnim školama „Sveti Sava“ u Gložanu, „Braća Milenković“ u Šišavi, „Dositej Obradović“ u Svođu, „25.maj“ u Donjoj Lopušnji, „Božidar Miljković“ u Gornjem Prisjanu, „Vuk Karadžić“ u Tegošnici i „8.oktobar“  i „Siniša Janić“ u Vlasotincu.

Razrešeni su, odnosno imenovani i članovi stalnih radnih tela Skupštine opštine Vlasotince.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.