Izvor: JUGpress.com, 17.Jun.2021, 14:42

Smena direktora u javno komunalnim preduzecima

NIS

       Timu koji vodi grad potrebna je nova energija i novi ljudi  koji su spremni da preuzmu funkcije, da rade u skladu sa zakonom a ono što je najvažnije da  imamju istu viziju sa rukovodstvom grada u kom pravcu se Niš razvija, rekla je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski odgovarajući na pitanje novinara o smeni direktora u  JKP „Mediana“, JKP „Naissus“ i RRR JUG.

       „Ako imete i jedno preduzeće čija se vizija ne poklapa sa vizijom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << grada ispaštaju građani tako da polako ali sigurno zaokružemo tim ljudi koje vode grad“, dodala je Sotirovski koja nije objasnila zasto je tacno vizija rukovodstva grada bolja od vizije direktora i zasto, zbog tog neslaganja,moraju da ispastaju gradjani koji placaju i jedne i druge.

     Prema nezvaničnim saznanjima umesto sadašnjeg direktora JKP „Mediana“ Dragoslava Pavlovića postoji mogućnost da direktor bude Ivan Mihajlović, dosadašnji direktor Regionalne razvojne agencij Jug. Njega bi u RRA Jug zamenio  Bojan Cvetković, nekadašnji većnik u Gradskoj opštini Medijana. Goran Milosavljević, nakadašnji gradski većnik zamenio bi Igora Vučića, sadašnjeg direktora JKP „Naiassus“

    Funkcije novih direktora,sem direktora RRA Jug, bi trebalo da budu potvrđene prvo na Odboru za imenovanje a zatim i na  sednici Skupštine Grada Niša

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.