Smanjite doživljaj sa KFOR-om, da sutra dobiju naređenje ubili bi vas

Izvor: KMnovine.com, 07.Jun.2023, 21:13

''Smanjite doživljaj sa KFOR-om, da sutra dobiju naređenje ubili bi vas''

''Smanjite doživljaj sa KFOR-om, da sutra dobiju naređenje ubili bi vas'' "Jasno, ne možemo i ne treba da se koljemo sa njima, ali isto tako ne treba da se družimo sa okupatorom, radimo za njega i činimo sve da se isti oseća ugodno."



Nismo svi bez pameti
Da se malo uozbiljimo, juče se prevlačio konop, plesalo sa pripadnicima KFOR-a, deo Srba oduševljen, dugi kažu to je diplomatija, mora tako, da se posvađaju Ameri i Šiptari itd. >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com <<
Braćo i sestre, KFOR je strana čizma koja je okupirala deo Republike Srbije i ne mogu nikada da nam budu prijatelji, ni Talijani, Poljaci, Grci, Madžari.

Kada sam došao na KiM sad već davnih godina, malo je reći kako sam bio šokiran saradnjom pojedinih Srba sa okupatorom. Ok, izmeni se realnost, pomešaju se osećanja, ali braćo sarađivati sa okupatorom?...


   
KFOR u Zvečanu ni malo prijateljski ne posmatra okupljene Srbe / FOTO: Ivan Maksimović, KM novine
   


Opravdanje im je bio finansijski momenat, pa ja sam samo prevodioc, pa ja samo radim kod njih u administraciji, nemam posla itd. To razumeti mogu ali ne i opravdati. Kako su godine prolazile, tako je postajalo sve gore, KFOR se na severu osećao prijatno i sigurno.

Jasno, ne možemo i ne treba da se koljemo sa njima, ali isto tako ne treba da se družimo sa okupatorom, radimo za njega i činimo sve da se isti oseća ugodno.

Nešto jače od deceniju i po sam proveo, a sad i dalje po nekoliko dana sedmično sam na KiM, KFOR i dalje gledam sa mržnjom i ogromnim prezirom.

Đecu svoju kad god vidimo vojnika KFOR-a zastanem i učim ih da su to okupatori i neprijatelji Srba i Srbije.

Ja sam možda benast, ali braćo i sestre ne ide to tako, nema razgovora sa okupatorom.



   
Zvečan, ovih dana / Foto: Ivan Maksimović, KM novine    




Sa gađenjem gledam svakog Srbina koji sarađuje sa KFOR-om na bilo koji način.


A o Srpkinjama koje su se udale za vojnike KFOR-a da ne govorim.

Dakle, braćo i sestre, smanjite doživljaj sa i oko KFOR-a.


Sutra da dobiju naređenje ubili bi vas...ponovo.





Izvor: Tviter






* * *

Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.