Smanjene gužve na Gradini

Izvor: juGmedia, 01.Sep.2013, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smanjene gužve na Gradini

DIMITROVGRAD – Dugačke kilometarske kolone od pre nekoliko dana na graničnom prelazu ’’Gradina’’ danas u toku prepodneva su znatno smanjenje a zadržavanja su od 30 do 40 minuta zajedno i kod bugarskih i srspkih carinika.

Vođa smene na ’’Gradini’’ Miroslav Tončev rekao je za Jugmedia da je trakama za putnička vozila  deset do petnaest vozila i da nema velikih zadržavanja.

„Za putnička vozila na ulazu u Srbiji iz pravca Bugarske otvoreno je šest traka, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << jedna je za autobuse i jedna za kamione“, rekao je Tončev I dodao da na izlazu  iz Srbije nema uopšte gužvi.

Prema procenama carinika sa ’’Gradine’’, talas putnika i vozila koji ulaze u Srbiju je trenutno smanjen.

„Spremni smo da ukoliko se pojavi veći broj vozila kao što je bilo ovih dana da otvorimo nove trake, rekao je Tončev.

Od sinoć je preko ’’Gradine’’ iz pravca Bugarske u Srbiju ušlo preko 21.000 putnika.

(kraj)paz/ena

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.