Smanjen broj krivičnih dela u Toplici

Izvor: JužneVesti.com, 13.Apr.2024, 10:23

Smanjen broj krivičnih dela u Toplici

Ukupan kriminal na teritoriji Topličkog okruga, kao i krivična dela iz opšteg kriminala, beleže smanjenje u odnosu na mart mesec prošle godine, prema podacima iz prokupačke policije. U policiji posebno naglašavaju smanjenje broja krivičnih dela protiv imovine za 64% u odnosu na isti period prošle godine, ali i manji broj krivičnih dela krađe i teške krađe, kao i da nije bilo izvršenih krivičnih dela razbojništvo.
U martu 2024. godine ukupno je izvršeno 53 krivična dela što je za 2 manje u odnosu na isti period prošle godine, od tog broja 41 delo je iz opšteg kriminala, 10 dela ekološkog kriminala, dva krivična dela iz oblasti privrednog kriminala, dok krivičnih dela iz oblasti visokotehnološkog kriminala...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.