Škola “Siniša Janjić”: Generacija sa 27 vukovaca

Izvor: juGmedia, 28.Jun.2016, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škola “Siniša Janjić”: Generacija sa 27 vukovaca

VLASOTINCE – Osnovna škola “Siniša Janjić” iz Vlasotinca I ove godine je po tradciji organizovala svečanost na kojoj su omsacima podeljene vukove diploma, a njih je u ovoj generaciji bili 27- oro.

Tom prilikom direktor ove skole Goran Mitić je istakao da je i ove godine njih 2 – oro obelezilo još jednu uspešnu školsku godinu, da su tokom školovanja vredno radili učili, sticali znanja, i svoju školu i grad predstavljali u najboljem svetlu.

O svojim odlikašima >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i razredne starešine imali su samo reči pohvale, pozelevši vukovcima da i tokom svog daljeg školovanja budu uspešni kao i do sada. Za sve vukovce, učenike koji su postigli značajne rezultate, a bilo ih dosta tokom osmogodišnjeg školovanja, na republičkim takmičenjima škola je pripremila prigodan poklon – knjigu.

Svečanoj dodeli vukovih diploma prisustvovali su i roditelji, a u razgovoru sa vukovcima saznali smo da ce najveći broj njih svoje školovanje nastaviti u vlasotinačkoj gimnaziji.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.