Skinuta obeležja Mozzart fondacije sa terena u školi “Kralj Petar Prvi”

Izvor: JužneVesti.com, 05.Apr.2024, 17:39

Skinuta obeležja "Mozzart" fondacije sa terena u školi “Kralj Petar Prvi”

Nakon održanog Saveta roditelja Osnovne škole “Kralj Petar Prvi”, koji je prema nezvaničnim informacijama, prošao burno, skinuta su obeležja Mozzart fondacije sa terena. Roditelji kažu da su glasali, ali da će ipak minimalna obeležja kod golova ostati.
Roditelji dece koja pohađaju školu “Kralj Petar Prvi” kažu da su i na roditeljskom sastanku mogli da se izjasne da li žele da obeležja Mozzart fondacije ostanu ili ne i da je većina bila protiv.
foto: Nikola Đukić Zvanično obeležja su sklonjena nakon održanog Saveta roditelja, na kome je prema nezvaničnim informacijama bilo burno, a škola je već narednog dana naložila da se sva veća obeležja fondacije uklone.
Međutim, roditelji...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.