Izvor: JUGpress.com, 20.Nov.2019, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Sirene“ državno prvenstvo završile sa tri medalje

NIŠ

   Plivačice KCP „Sirene“ iz Niša osvojile su na Državnom prvenstvu za seniore i Državnom prvenstvu za kategorizaciju tri medalje, jednu srebrnu i dve bronzane. „Sirene“ su se takmičile i na Međunarodnom takmičenju u Beogradu – Otvoreno prvenstvo Stari grad, koje održano početkom novembra kada su, takođe, osvojile tri medalje, dve srebrne i jednu bronzanu.

               „ Plivačice KSP „Sirene“ osvojile su drugo mesto i srebrnu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << medalju na Državnom prvenstvu za seniore u disciplini tim za kategorizaciju i treće mesto u istoj disciplini na državnom takmičenju. Treće mesto i bronzana medalja pripalo im je i u disciplini kombinacija“, kaže Jovana Petrović, predsednica KSP „Sirene“ koja je i trener takmičarske  ekipe, a ovog puta je zajedno sa njima uskočila i u vodu i zaplivala.

                 U klubu su zadovoljni medaljama koje su takmičarke osvojile. U timu su bile plivačice  Jovana Petrović, Katarina Lazarević, Anastasija Živković, Natalija Radosavljević, Natalija Tončić, Nađa Stojanović i Mara Kusalo.

                 „Osvojene medalje su dokaz da je pred ovim mladim plivačicama sjajna plivačka karijera, a uspeh nam je još draži jer su se u kategoriji seniora takmičile i kadetkinje i juniorke iz našeg kluba. One su i malađe, a samim tim i manje iskusne u odnosu na seniorke iz ostalih klubova ali su uspele, i pored toga, da zadovolje kriterijume sudija i popnu se tri puta na pobedničko postolje“, kaže Jovana Petrović.

                   Inače, sinhrone plivačice KSP „Sirene“ su početkom novembra učestvovale i na Međunarodnom takmičenju „X Otvoreno prvenstvo Stari grad“ u Beogardu, gde su u izuzetni jakoj konkurenciji osvojile tri medalje. Srebrom su se okitile u disciplini tehnički duet u kategoriji juniora,  a srebrnu medalju je osvojio i tim  seniora. Treće mesto zauzele su u disciplini slobodni duet- juniori.

                   „Takmičarsku sezonu uspešno završavamo, ali nam je, osim što osvajamo medalje, drago da u našem klubu plivaju devojke koje su članice reprezentacija u pojedinim kategorijama“, ističe Jovana Petrović.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.