Šiptar rafalom napao srpsku porodicu! (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 20.Jun.2016, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šiptar rafalom napao srpsku porodicu! (VIDEO)

Na srpsku porodicu Zdravković u selu Paralovo (Novo Brdo) otvorena je rafalna paljba.


   
Foto: Ilustracija    

Na porodicu Zdravković iz novobrdskog sela Paralovo, u četvrtak oko 18 časova, je otvorena rafalna paljba. Tom prilikom niko nije povređen.

Ovaj napad usledio je samo šest dana nakon što je na braću Zdravković otvorena vatra iz automatskog naoružanja dok su napasali krave na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << imanju.

- Ove napade doživljavam kao pritisak da moj brat i ja prodamo imovinu, za koju se već godinama interesuju komšije Albanci iz okolnih sela – rekao je za RTV Puls Novica Zdravković, zabrinut za sigurnost njegove porodice i imovine.

- Plašim se da i meni ne ukradu krave i iseku ono malo šume što mi je još preostalo – rekao je on.

U razgovoru sa službenicima Ujedinjenih nacija na Kosovu, koji nisu davali izjave za medije, komandir policije u Novom Brdu Šukri Aliju je izjavio da policija preduzima sve zakonom predviđene mere na rasvetljavanju ovog slučaja.

– Od 2014.godine do danas, u opštini Novo Brdo se dogodilo osam teških krađa, šest na štetu lokalnih Srba, dva na štetu Albanaca, ali do sada nismo uspeli da otkrijemo ili uhapsimo ijednog počinioca – rekao je Aliju u izjavi za RTV Puls.

Samo u proteklih nedelju dana prijavljeno je pet krivičnih dela protiv lokalnih Srba i njihove imovine na teritoriji opštine Novo Brdo, što predstavlja drastičan porast napada na naše sunarodnike u ovom delu Kosova i Metohije nakon potpisivanja Briselskog sporazuma.

  POGLEDAJTE VIDEO:



Izvor: Puls    :: © 2014 - 2016 ::    Hvala na interesovanju


Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.