Šipkama napali vlasnika vranjskog kafića, pa zapalili auto u koji je pokušao da se sakrije

Izvor: JužneVesti.com, 14.Avg.2020, 12:16

Šipkama napali vlasnika vranjskog kafića, pa zapalili auto u koji je pokušao da se sakrije

Zasad tri nepoznata počinioca su najpre šipkama napali muškarca, a zatim razbili prozor i ubacili zapaljenu baklju u automobil u koji je Vranjanac pokušao da se sakrije. Napadnuti je uspeo da napusti svoje vozilo koje je ubrzo izgorelo u potpunosti, potvrđeno je iz Osnovnog tužilaštva.

Slučaj se, kažu u Tužilaštvu, dogodio noćas, dva sata nakon ponoći, u Ulici Đure Salaja, a kako Južne vesti saznaju, napadnuti je suvlasnik poznatog vranjskog kafića.

>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />Tri nepoznata počinioca sačekali su sakriveni S. M. iz Vranja i, kada je parkirao svoje vozilo, sa šipkama u rukama krenuli na njega, da bi on tada ušao u svoje vozilo marke “mini moris” i pokušao da se udalji sa lica mesta. U tom trenutku je jedan od napadača razbio prozor i ubacio zapaljenu baklju u vozilo. Oštećeni je uspeo da napusti automobil koji je ubrzo izgoreo u potpunosti - navode iz Tužilaštva.

S. M. je naveo da se u automobilu nalazio njegov mobilni telefon i novac koji su takođe izgoreli u požaru.

Kako kažu za Južne vesti u Tužilaštvu, naloženo je da se uzmu tragovi sa mesta događaja i snimak kamera, kao i da se nastavi rad na otkrivanju identiteta počinilaca koji se terete za krivična dela izazivanje opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Šipkama napali vlasnika kafića, pa mu zapalili auto

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Avg.2020

VRANJE - Za sada tri nepoznata počinioca su u Vranju najprije šipkama napala muškarca, a zatim razbila prozor i ubacila zapaljenu baklju u automobil u kojem je on pokušao da se sakrije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.