Sinđelićev trg i sutra bez vode, danas Fruškogorska ulica

Izvor: JužneVesti.com, 26.Avg.2020, 15:52

Sinđelićev trg i sutra bez vode, danas Fruškogorska ulica

Zbog nastavka današnjih radova, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću Naissus, i sutra, 27. avgusta neće biti vode na Sinđelićevom trgu. Najavljeno je i da će slavine biti suve danas, 26. avgusta u Fruškogorskoj ulici.

Radovi u ovoj ulici počeće posle 15 sati, navode u Vodovodu, pa je moguće da će do 19 sati stanovnici Fruškogorske biti bez vode.

Sutra će bez vode od 8 do 15 sati ostati lokali i domaćinstva koja se nalaze od raskrnice Voždove i Ulice Sinđelićev trg, do kružnog toga sa Ulicom Nikole Pašića i dalje, do raskrnice Nikole Pašića sa ulicama Nade Tomić i Koste Stamenkovića.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Bez vode Sinđelićev trg i deo ulice Nikole Pašića

Izvor: Megafon.co, 27.Avg.2020, 10:00

JKP Naissus Zbog kvarova na vodovodnoj mreži u četvrtak, 27. avgusta, bez vode biće ulica Sinđelićev trg i deo ulice Nikole Pašića. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, od raskrsnice sa ulicom Vožda Karađorđa do kružnog toka sa ulicom Nikole Pašića. Sa druge strane...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.