Sezonske karte za Radnički u prodaji od 1. avgusta, cene 3.000-20.000 dinara

Izvor: JužneVesti.com, 31.Jul.2023, 18:38

Sezonske karte za Radnički u prodaji od 1. avgusta, cene 3.000-20.000 dinara

Od utorka, 1. avgusta do ponedeljka, 14. avgusta na blagjni istočne tribine stadiona "Čair" biće u prodaji sezonske ulaznice za mečeve Fudbalskog kluba Radnički koji se ove sezone takmiči u Superligi i Kupu Srbije. Cene sezonskih karata su od 3.000 do 20.000 dinara.

Blagajna na istočnoj tribini stadiona će raditi od 12 do 16 sati svakog dana, osim nedelje.

Biće izdat vaučer koji je potrebno zameniti za plastičnu karticu. Vaučer će ujedno biti i ulaznica >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za prvu narednu utakmicu na domaćem terenu koja će se odigrati u drugom kolu Mozzart Bet Super lige Srbije protiv TSC-a. Zamena vaučera za sezonske ulaznice će se obavljati 14. avgusta na blagajni istočne tribine i na dan utakmice sa Radničkim iz Kragujevca - kažu u Radničkom.

Cena sezonskih ulaznica za južnu tribinu je 3.000 dinara, za zapadnu ili istočnu 6.000 dinara, a za ložu je potrebno izdvojiti 20.000 dinara.

Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, prodaja ulaznica za građane Srbije moguća je samo uz identifikacioni dokumenta sa fotografijom (lična karta, pasoš ) ili za strance (pasoš). Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti sezonsku ulaznicu niti biti na sportskoj manifestaciji bez punoletnog pratioca - napominju iz Radničkog.

Za sve koji ne kupe sezonsku ulaznicu u predviđenom roku, dodaju iz niškog kluba, biće omogućena kupovina i rezervacija ulaznica preko Ticketline kontakt centra na broj 011-20-30-570 u radnom vremenu od ponedeljka do petka od 10 do 17 sati.

Sezonska ulaznica važi za sve utakmice Superlige i Kup Srbije koje se igraju na stadionu "Čair" u Nišu u sezoni 2023/2024.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.