Šetalište modna maturantska pista

Izvor: juGmedia, 05.Jun.2016, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šetalište modna maturantska pista

LEBANE – Glavno lebansko šetalište i sinoć je, kao i prethodnih večeri, krasila mladost i lepota maturantkinja i maturanata u lepršavim haljinama i odelima skrojenim po poslednjoj modi.

Matursko veče slavili su učenici Osnovne Škole „Radovan Kovačević“, koji su po tradiciji prošetali kroz šplair sastavljen od roditelja i rođaka, prijatelja i radoznalaca, prošetali, pa se vratili na tancanje u školskoj menzi.

Umesto visokih štikli, devojčice su se ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << odlučile za udobne baletanke i patike uz svečane haljine, a ni većina muškaraca nije odolela modnim trendovima i obukla je pantalone modernih boja.

A sve njih uskoro čekaju prijemni ispiti. Srećno im bilo.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.