Seminar za buduće mame u Pirotu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Dec.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seminar za buduće mame u Pirotu

Savete, podršku i konsultaciju od strane lekara, sve buduće mame u Pirotu mogu dobiti na seminaru “Prvi dan sa bebom” koji će se održati 26. decembra u hotelu Ana lux.

Seminar će održati pedijatar Milena Dimitrijević, a glavna tema o kojoj će lekar govoriti je prvi dani sa bebom, a budući roditelji saznaće, kažu organizatori, kako da se snađu u toj situaciji.

Saznanje da je žena u drugom stanju, stvara velike promene u životu kako buduće mame >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tako i budućeg tate. Kako da promenimo način razmišljanja, kako uživati u trudnoći, kako dobiti podršku za sve predstojeće probleme u toku trudnoće i nakon nje? - kažu organizatori.

Seminar organizuje Udruženje Klub beba trudnica i mama u sklopu nacionalne kampanje “Pojačajmo svest o zajedništvu i povećanju nataliteta”, a sve zainteresovane trudnice i porodilje mogu se prijaviti za učešće na sledećem linku.

Početak seminara planiran je od 17 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.