Izvor: JUGpress.com, 29.Nov.2022, 13:31

Sednicu Skupštine opštine ne prenose iz “tehničkih razloga” al ne kažu kojih

MEDVEĐA

Danasnja sednica Sjupstine opstine Medvedja se ne prenosi na talasima Radio Medvedje, javilo je vise citalaca Regionalne informativne agencije JUGpress iz srpske i albanske zajednice danas.

Upitanju su gradjani Medvedje koji protestuju jer ne mogu da cuju o cemu diskutuju odbornici i kakve odluke donose.

Pitanje zasto nema direktnog prenos postavljali su i odbornici na pocetku danasnje sednice ali obrazlozenje nisu dobili.

Lakonski odgovor je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ,,iz tehnickih razloga,, ali ti razlozi nisu objasnjeni cak ni u odgovorima, sa podignutim glasom, predsednika Skupstine opstine.

Kako JUGpress saznaje iz izvora u lokalnoj vlasti u Medvedji, namera celnika te vlasti je da iz opstinskih akata izbaci obavezu prenosenja sednica skupstine sto, prakticmo znaci da ce izbaciti i javnost svog rada i donosenja odluka.

2

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.