Izvor: JUGpress.com, 24.Maj.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedma likovna kolonija

LESKOVAC

Dom kulture Roma organizovao je sedmu po redu likovnu koloniju ua učenike od petog do osmog razreda. Sa 30-ak polaznika iz škola „Svetozar Marković“, „Vožd Karađorđe“ i „Petar Tasić“ po tradiciji radio je slikar Bratislav Anđelković.

„Pravo je zadovoljstvo raditi sa ovom decom. Moram da primetim da među njima ima zaista talentovane dece i mislim da bi oni morali da makar razmisle o tome da u daljem školovanju se opredele za neku od umetničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << škola. Na ovoj radionici nećemo decu ograničavati i sputavati u onome što treba da izađe iz njih, nego će svi radovi biti na neko slobodnu temu.“

Radovi nastali na ovoj radionici biće izloženi u Domu kulture Roma, ali i u domovima kulture u Vučju, Lebanu i Bojniku.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.