Saša Knežević novi dekan Pravnog fakulteta U Nišu

Izvor: juGmedia, 08.Feb.2016, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Knežević novi dekan Pravnog fakulteta U Nišu

NIŠ – Za dekana Pravnog fakulteta izabran je profesor dr Saša Knežević, redovni profesor, dok su novi prodekani dr Slaviša Kovačević, docent i dr Maja Nastić, docent.

Njegov protivkandidat je bio Nebojša Ranđelović ali je Knežević od potrebnih 28 glasova za izbor dobio čak 30.

Dr Saša Knežević za redovnog profesora za užu krivičnopravnu naučnu oblast na Pravnom fakultetu u Nišu izabran je 2012. godine.

Objavio je dva udžbenika, četiri monografije >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i preko 100 naučnih i stručnih radova.

Obavljao je funkciju prodekana za nastavu i naučni rad tokom 2006. i 2007. godine, bio je predsednik Saveta Univerziteta u Nišu u trogodišnjem mandatu od 2013. do 2016. godine, a od oktobra prošle godine je šef Katedre za krivičnopravne nauke.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.