Izvor: JUGpress.com, 30.Okt.2019, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Arsić: Ko je taj Miša Vacić?

BUJANOVAC

Regionalni koordinator Narodne stranke i član Opštinkog veća Bujanovca Sasa Arsić rekao je za JUGpress da je „ favorizovanje takvih nacionalista u ovako zapaljivoj

sredini kao što je Bujanovac malo je reći, nepristojno“.

„Ozbiljni državnici bi se ozbiljno pozabavili tom problematikom, i vodili bi

mnogo računa ko kakve izjave daje u ovakvim sredinama, a ne da šalju

tamo nekog Mišu Vacića, za koga, kada na ulici pitate >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za tu stranku,

većina pita „A ko je taj?“ Bukvalno čovek nepoznat, željan nekog

dokazivanja, nabavio neku diplomu, osuđivan više puta za razna

krivična dela, počev od ilegalnog nošenja oružja, ometanje službenog

lica u vršenju dužnosti… On je došao da popuje nama u Bujanovcu šta

mi smemo i ne smemo raditi, ili da li će on nas da raseljava ili ne“, rekao je Arsić.

On smatra da je „čudno“ da narodni poslanik iz SNS iz Bujanovca Nenad Mitrović, za koga kaže da bi kao narodni poslanik morao da vodi računa o svim gradjanima, nije osudio ove pretnje,

A Nenad Mitrović za JUGpress kaže : „ne mogu da komentarišem izjavu Miše Vacića jer je nisam lično čuo“.

„ Pojavila se i druga njegova izjava posle toga u kojoj se kaže da nije baš tako rečeno i zato ne želim da se bavim spekulacijama i komentarišem nešto što nisam čuo“, obajšnjava svoj neosudjujući stav Mitrović.

„ Politička situacija u Bujanovcu je godinama unazad izuzetno složena i pozivam sve političke aktere na političkoj sceni da budemo uzdržani, da vodimo računa kakve izjave dajemo jer svaka naša izjava može da uvede ovaj region u nešto što ne bi trebalo, a to je politička nestabilnost“, dodao je Mitrović.

Na pitanje da li državni organi treba da reaguju i da provere šta je Vacić zapravo rekao tog dana na tom skupu u Bujanovcu , odgovara „naravno, zašto da ne. Državni organi su zaduženi da provere o čemu se radi i bilo bi dobro da dođemo do istine“.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.