Saradnja Bele Palanke sa opštinom Etropole

Izvor: juGmedia, 22.Feb.2013, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja Bele Palanke sa opštinom Etropole

BELA PALANKA – U okviru prekogranične saradnje Srbije i Bugarske, opština Bela Palanka će opštinom Etropole realizovati dva projekta- „Revitalizacija urbanih i zelenih površina“ , čija je vrednost 560.000 evra i razmena kulturne saradnje, čija je vrednost oko 70.000 evra.

Jedna od glavnih aktivnosti biće izgradnja i opremanje Ekološko-rekreativnog parka, sportskih terena i kupališnog kompleksa.

Zamenik direktora JP za gradsko gradjevinsko zemljište i izgradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << opštine Bela Palanka Miki Zlatković izjavio je da će u maju biti raspisan tender za izbor izvođača radova a radovi treba da počnu u avgustu.

“Rok za završetak izgradnje ovog Sportsko-rekreativnog centra je krajem 2015. godine. Nadamo se da će to biti i ranije. Pored Sportske hale “Banjica“ koja je otvorena prošle godine i fudbalskog stadiona, dobijamo Sportsko -rekreativni centar. Time ćemo zaokružiti kompleks sportske infrastukrure u našoj opštini. U ovom Centru, pored bazena, biće i Dečji park sa svim neophodnim rekvizitima, biciklistička staza, dva teniska terena I teren za odbojku na pesku“, kazao je Zlatković.

Zlatković dodaje da će nosilac aktivnosti kulturne razmene izmedju dva grada biti Kulturno-informativni centar Bele Palanke.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.