Saobraćajna nezgoda kod Beloljina, ima povređenih

Izvor: JužneVesti.com, 13.Nov.2023, 19:37

Saobraćajna nezgoda kod Beloljina, ima povređenih

U sudaru dva putnička automobila i traktora večeras nešto posle 17 sati na državnom putu Beloljin-Blace povređeno je više osoba, a kako saznajemo u prokupačkoj Bolnici je za sada primljen samo jedan povređeni, ali se očekuje dolazak još osoba.

Kako su potvrdili u policiji, saobraćajka se dogodila na izlazu iz Beloljina, ali nisu mogli da kažu šta je uzrok nezgode i kako je došlo do sudara dva autombila i traktora.

Policija je na licu mesta, interveniše >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Hitna pomoć i ekipa vatrogasaca je na terenu. Za sada se ne zna šta je uzrok ove nezgode, znaće se nakon uviđaja - kažu iz policije.

U prokupačkoj Bolnici nisu mogli da kažu u kakvom stanju je primljeni pacijent, te da će moći više da znaju nakon dijagnostike, ali su napomenuli da im je javljeno da se očekuje dolazak još povređenih.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Pet osoba teže povređeno u saobraćajnoj nezgodi kod Prokuplja

Izvor: JužneVesti.com, 14.Nov.2023, 14:51

Pet osoba je zadobilo teže povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć posle 17 sati na državnom putu Beloljin - Blace, kada su se sudarila dva automobila i traktor. U prokupačkoj Bolnici kažu da je tokom noći zbog ozbiljnosti povreda jedna osoba prevežena u niški UKC...Svi učesnici...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.