Saniran kvar na cevovodu

Izvor: juGmedia, 18.Mar.2013, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saniran kvar na cevovodu

VLASOTINCE – Ekipe vlasotinačkog “Vodovoda” sanirali su kvar na cevovodu pa Vlasotinčani i stanovnici okolnih mesta koja su priključena na gradski vodovod ponovo imaju vodu.

Slavine su bile suve juče po podne do jutros do 9 sati i 30 minuta bez vode, zbog havarije koja se dogodila na cevovodu sirove vode.

„Cev koja je pukla nalazi se na veoma nepristupačnom terenu, što je otežalo rad ekipa koje su otklanjale kvar. Takvu havariju, na drugačijem terenu, otklonili >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << bismo za svega dva sata, ali ovde je zbog nagiba terena i mokre zemlje saniranje bilo znatno teže“, rekao je direktor Javno-komunalnog preduzeća Vodovod Nebojša Stojanović.

(Kraj)

ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.