Izvor: JUGpress.com, 15.Mar.2024, 10:07

Šampionski hod Jelene Ilić

VLASOTINCE
Prvih ovomartosvkih dana posrećili su se Jeleni Ilić iz vlasotinačkog kluba dizača tegova ,,Vlasina” na Bench pres Serbian open održanom u Knjaževcu u konkurenciji stotinak takmičara iz Srbije, Bugarske, Severne Makedonije i Crne Gore.
Boje našeg kluba na pravi način branila je Jelena Ilić u kategoriji juniora do 63 kilograma telesne težine. U veoma jakoj konkurenciji Jelena je na ovom takmičenju osvojila prvo mesto podigavši 55 kilograma u potisku sa ravne klupe. Ovo je bio njen prvi i debitanski nastup na jednom izuzetno kvalitetnom takmičenju i tako je na najbolji način nagrađen njen jednogodišnji uporni rad na treninzima na kojima ona radi veoma dobro. Uveren sam da će Jelena biti još...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.