Šampioni osvojili Žućin pehar

Izvor: juGmedia, 16.Jul.2017, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampioni osvojili Žućin pehar

Pioniri OFK Šampion poneli su kući pehar sa trećeg Memorijalnog turnira „Aleksandar Todorović Žuća“ u Grdelici u organizaciji škole fudbala OFK „14. Juli“ i Žućinih drugara.

U finalu, dve najbolje ekipe turnira, OFK Šampion i Filip Filipović, fenomenalna utakmica, mnoštvo lepih poteza, i na kraju zaslužena pobeda ekipe OFK Šampion, rezultatom 1:0

Za najboljeg igrača na turniru proglašen je Ognjen Ristić iz drugoplasirane ekipe FK Filip Filipović, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << najbolji golman turnira Milan Stojković iz OFK 14 Juli, a najbolji strelac Mateja Stojanović iz OFK Šampion.

Učestvovalo je 8 ekipa:

Grupa A: OFK Šampion, FSU Gradjanski, OFK Morava i OFK „14. Juli…

Grupa B: Filip Filipović Niš, Radnik Surdulica, Sloga Leskovac i selekcija grada Leskovca…

Oko 120 klinaca na terenu bodrilo je sa tribina oko 150 roditelja i fudbalskih simpatizera.Pehar najboljoj ekipi uručio je član gradskog veća Goran Vukadinović.

Turnir se igra u čast našeg druga koji je poginuo 2013. godine u svojoj 18.godini.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.