Sajam turizma i aktivnog odmora

Izvor: juGmedia, 01.Apr.2013, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam turizma i aktivnog odmora

NIŠ -    U niškoj hali „Čair“,  od 4. do 6. aprila biće održan 14. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora. Sajam će okupiti najznačajnije turističke agencije iz zemlje i regiona, turoperatere, hotelijere i klubove koji se bave ekstremnim sportovima.

U Turističkoj organizaciji Niš podsećaju da je prošlogodišnji Sajam turizma okupio više od 80 izlagača, a očekuje se  ove godine taj broj bude premašen. Kao i prethodnih godina za vreme trajanja sajma aranžmani >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za putovanja i odmoć će moći da se kupe uz značajne popuste.

Hala „Čair“ će 4. i 5. aprila biti otvorena za posetioce sajma od 10 do 19 sati, a 6. aprila, od 10 do 16 časova. Ulaz je besplatan.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajam turizma i aktivnog odmora

Izvor: OkRadio.rs, 01.Apr.2013

U niškoj hali „Čair“, od 4. do 6. aprila biće održan 14. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora. Sajam će okupiti najznačajnije turističke agencije iz zemlje i regiona, turoperatere, hotelijere i klubove koji se bave ekstremnim sportovima. U Turističkoj organizaciji Niš podsećaju...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.