Sajam profesionalne orijentacije za buduće studente

Izvor: JužneVesti.com, 08.Mar.2016, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam profesionalne orijentacije za buduće studente

Srednjoškolci koji još uvek nisu odlučili koji će fakultet ili višu školu pokušati da upišu ili žele dodatne informacije, mogu posetiti Sajam profesionalne orijentacije koji će u sredu 9. marta biti održan u holu Elektronskog fakulteta u Nišu.

Na sajmu će se predstaviti 24 fakulteta i visoke škole, a srednjoškolci će moći da ga posete od 11 sati.

Posetioci sajma biće u mogućnosti da iz prve ruke dobiju informacije o načinu upisa, studijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << grupama i obrazovnim profilima. Za stručne savete i konsultacije biće im na raspolaganju stručnjaci Centra za profesionalnu orijentaciju Nacionalne službe za zapošljavanje - kažu iz NSZ.

Od 12 sati u sali br. 104 Elektronskog fakulteta biće održana i prezentacija programa i mere politike zapošljavanja predviđenih programom rada Nacionalne službe za zapošljavanje za 2016. godinu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.