Sajam jezika i država u MTŠ 15. maj

Izvor: JužneVesti.com, 22.Sep.2014, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam jezika i država u MTŠ "15. maj"

Povodom obeležavanja Evropskog dana jezika, 25. septembra od 10 do 13 sati u holu Mašinsko-tehničke škole "15. maj" biće održan Sajam država i jezika "Speak to the Future".

Kako kažu u ovoj školi, njeni učenici će pokazati raznolikost jezika i raznovrsnost engleskog govornog područja.

-  Odlučili smo da se i mi, kao tehnička škola priključimo obeležavanju ovog značajnog dana. Pozivamo Nišlije i sve one koji žele da se upoznaju sa državama Evrope >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da se zabave i dođu na naš sajam - pozivaju organizatori.

Učenici će prvo predstaviti nekoliko država i jezika, a zatim održati predavanja koja su pripremili nakon istraživanja o kulturi određenih zemalja, njihovim simbolima, muzici, hrani i običajima.

Ovaj mini-sajam đaci su pripremali sa profesorkom engleskog jezika Ljubicom Miladinović u saradnji sa direktorkom Slavicom Jukić.

Za one koji neće moći da posete ovaj događaj, biće obezbeđen prenos preko interneta na sledećem linku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.