Izvor: JUGpress.com, 19.Mar.2024, 20:48

SafeJournalists: Oštra osuda neprimerenih postupaka premijera Rame prema novinarki Ambroziji Meti u Albaniji

TIRANA-BEOGRAD-PRIŠTINA-SKOPLJE – SARAJEVO – ZAGREB – PODGORICA
Premijer Edi Rama je na današnjoj konferenciji za novinare odbio da odgovara na pitanja novinarke Ambrozije Mete i neprimereno pokušao da joj dodirne obraz.
Nakon sastanka sa političkim liderima okruga u sedištu Socijalističke partije, premijer Rama je održao improvizovanu konferenciju za štampu. Tokom ovog događaja, ispitivan je o investicionom projektu u oblastima Sazan i Zvernec koji je povezan sa Džaredom Kušnerom, zetom bivšeg predsednika Donalda Trampa. Ambrozija Meta je tražila odgovore o koristima projekta za Albance, procedurama ugovaranja, postojanju studije izvodljivosti i da li će se primenjivati slične poreske olakšice...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.