Izvor: JUGpress.com, 11.Jan.2020, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SSP osudjuje “kabadahijsko” ponašanje Zvezdana Milovanovića

NIŠ

Stranka slobode i pravde u Nišu najoštrije osuđuje kabadahijsko ponašanje prvog čoveka niških naprednjaka Zvezdana Milovanovića, saopšteno je danas.

” Njemu nije dovoljno što sa svojim bratom kontroliše dva medija sa nacionalnom i više medija sa regionalnom frekvencijom, pa vređa novinare Južnih vesti zato što su objavili prepiske o stranačkom zapošljavanju. Istina najviše boli one koji svu svoju medijsku mašineriju koriste kako bi istinu i sakrili. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

Vređanje novinara koji profesionalno rade svoj posao i stranačko zapošljavanje postalo je praksa. Ta praksa svakoga dana iz Srbije otera 150 ljudi koji beže trbuhom za kruhom, ali i mozgom za dostojanstvom. To je jasno i članovima Napredne stranke, pa su u poslednje vreme sve češća “curenja” njihovih međusobnih prepiski.

Zato dajemo punu podršku novinarima, uzbunjivačima i svima koji se bore protiv ovog nestručnog, bahatog i korumpiranog režima”, saopštio je SSP.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Opozicija: Vređanje profesionalnih novinara i stranačko zapošljavanje postali praksa u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Jan.2020

Niški odbor Stranke slobode i pravde i Narodna stranka osuđuju ponašanje prvog čoveka niškog SNS-a Zvezdana Milovanovića, koji je nakon dokaza o stranačkom zapošljavanju u Nišu vređao novinara Južnih vesti i smatraju da bi u civilizovanom društvu novinar koji otkrije i dokaže ovakve zloupotrebe...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.