Izvor: JUGpress.com, 17.Jan.2020, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SSP o spaljivanju dokumenata od strane Komunalne policije

NIŠ

Nakon što je uzbunjivač Aleksandar Todorovski izneo dokaze da je Komunalna policija u Nišu spalila dokumente koji potvrđuju da je prekršila zakon zloupotrebivši lične podatke građana, još jednom je pokazano da je država privatizovana od strane Srpske napredne stranke, saopštio je danas Inicijativni gradski odbor Stranke slobodei pravde Niš.

“Stranka slobode i pravde u Nišu upozorava na činjenicu da je niška Komunalna policija, umesto da bude servis građana, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pretvorena u privatnu ispostavu gradskih vlasti. Kada ne služe kao obezbeđenje na privatnim gradilištima, onda na gradskim deponijama pale dokaze o svojoj umešanosti u teško kršenje zakona.

Zahtevamo najhitniju reakciju nadležnih organa i procesuiranje onih koji su naložili i onih koji su sproveli paljenje dokaza o kršenju zakona.

Podsećamo i da je ovo samo paradigma onoga što se dešava u celoj Srbiji. Posle isključivanja kamera i neizlaska policije u Savamali, brisanjem odnosno dostavljanjem nepotpunih snimaka tužilastvu sa naplatne rampe u Doljevcu, isključivanja sigurnosnih kamera prilikom ubistva Olivera Ivanovića, ovo spaljivanje dokaza je samo još jedna potvrda mehanizma kojim vladajuća struktura kupuje sebi vreme na vlasti.

Zahvaljujući hrabrim i časnim profesionalcima, poput Aleksandra Todorovskog, uzbunjivača iz Komunalne policije, sva nedela naprednjačkog režima izlaze na videlo.

Stranka slobode i pravde garantuje da će, nakon promene vlasti, nalogodavci i izvršioci ove i svih ostalih kriminalnih radnji odgovarati pred zakonom”, saopštila je ova stranka.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.