Izvor: JUGpress.com, 23.Jul.2023, 17:59

SSP: Hala Čair prokišnjava

NIŠ

“Grad Niš će od 22. do 30. jula biti domaćin biti domaćin FIBA prvenstvu Evrope za košarkaše do 18 godina, takmičenje će se održati u hali “Čair” i u hali OŠ “Mika Antić”. Ovo bi bila jako važna i lepa sportska manifestacija za naš grad, da Grad Niš kao organizator nije „zaradio dve tehničke greške na samom startu prve četvrtine“, saopštila je Stranka slobode i pravde (SSP) iz Niša.

“Naime zbog vremenskih nepogoda ili kako gradska vlast >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << voli da ih naziva „hiljadugodišnjih kiša“ koje inače padaju jednom nedeljno, došlo je do prokišnjavanja krova hale “Čair”, pa je meč između Italije i Grčke bio u prekidu više od 40 minuta. Podsećanja radi, hala “Čair” je prokišnjavala i ranije, a Nišlije i ljubitelji košarke, ali i svetska javnost dobro pamte nestanak struje na meču izmedju seniorskih reprezentacija Srbije i Belgije.

Još veći skandal desio se u hali OŠ “Mika Antić” gde su se zbog loše klimatizacije, kondenzacije i prokišnjavanja mladi košarkaši Italije i Poljske poslednjih pet minuta meča samo dobacivali loptom kako ne bi rizikovali nove povrede.

Gradonačelnica je u maju izjavila kako će Niš biti spreman da ugosti mlade košarkaše, ceo svet je video  koliko je spreman. Na ovom primeru jasno možemo viedeti u kom smeru ova vlast vodi Grad Niš kao i sport. Zahvaljujući nesposobnosti gradske vlasti, ceo Sportski centar “Čair” ( stadion, hala, bazen, klizalište) kao i sport u Nišu sve više propadaju i predstavljaju ogledalo njihove vlasti.

Zato “gospodo iz vlasti” mi iz Stranke slobode i pravde imamo pitanja koja se tiču svih građana Niša, kao i svih koji vole sport i ovaj grad.

Zašto je sport u Nišu propao?

Zašto za 11 godina vlasti, sem praznih obećanja, ništa niste uradili za razvoj sportske infrastrukture?

Do kada mislite da brukate ovaj grad?!

Tražimo ostavke kako direktorke SC “Čair” Branke Aranđelović, njenih saradnika koji su učestvivali u organizaciji Evropskog prvenstva i odgovornih u grafskim upravama koji punih 11 godina nisu bili u stanju da saniraju krov hale. Na kraju, mora se istaknuti da je ovo isključivo sramota aktuelne gradske vlasti i njenih kadrovskih rešenja, a ne građana Niša”, navodi se saopštenju. (kraj) SP/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.