Izvor: BujanovackiGlas.info, 05.Okt.2017, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SO Bujanovac po dnevnom redu

Osim toga, usvojeni su Statut JP „Komunalac“, Početni likvidacioni izveštaj JP „Direkcija za izgradnju – u likvidaciji“, Pravilnik o disciplinskoj odgovornosti, kao i izmena i dopuna plana generalne regulacije BujanovcaBUJANOVAC, 5. oktobar 2017. – Skupština opštine Bujanovac je na petom ovogodišnjem zasedanju usvojila izvršenje budžetskih prihoda i rashoda u prvih šest meseci i donela odluku o izmeni dosadašnje odluke o lokalnim komunalnim taksama za 20117. godinu.
Osim >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << toga, usvojeni su Statut JP „Komunalac“, Početni likvidacioni izveštaj JP „Direkcija za izgradnju – u likvidaciji“, Pravilnik o disciplinskoj odgovornosti, kao i izmena i dopuna plana generalne regulacije Bujanovca.
Na istoj sednici utvrđena je i politika upravljanja ljudskim resursima u jedinici lokalne samouprave Bujanovac.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Većnici o parkiranju i komunalnim uslugama

Izvor: BujanovackiGlas.info, 06.Okt.2017, 07:53

Na dnevnom redu, između ostalog, naći će se i izveštaji o polugodišnjem radu Odeljenja za urbanizam, Odeljenja za privredu i Opštinskog javnog pravobranilaštvaBUJANOVAC, 6. oktobar 2017. – Članovi Opštinskog veća u petak će razgovarati o rebalansu budžeta opštine Bujanovac, posebnom programu...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.