Izvor: JUGpress.com, 09.Maj.2023, 20:49

ŠFU Derbi 2016 i Atletiko kolovođe

LESKOVAC

Kako se prvenstvena sezona približava kraju ekipa Morave iz Gložana igra sve slabije i tako je prepustila ekipama ŠFU Derbi 2016 i Atletiku iz Donje Jaine da joj pobegnu za dva boda.

U prethodnom delu prvenstva ekipa iz Gložana je slovila za najozbiljniju ekipu za šampionsku titulu. Samo jedan bod iz Todorovca je premalo ako ekipa želi da se bori za prvo mesto tako da fudbaleri Morave polako gube korak u borbi za prvo mesto.

ŠFU Derbi sa 3:0 isprašio >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je ekipu Mladosti iz Donje Lokošnice, dok je Atletiko sa 1:2 kao gost slavio pobedu u Manojlovcu u meču sa ekipom Marjan MB . (kraj) VS/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.