Rusi dopremaju pomoć

Izvor: juGmedia, 23.Dec.2013, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi dopremaju pomoć

NIŠ – Dopremanje humanitarnog tereta upućenog od strane Vlade Ruske Federacije u grad Niš organizovano je za sutra u 9 časova i 30 minuta na aerodromu „Konstantin Veliki“

Vlada Ruske Federacije uputila je humanitarni teret u Srbiju, u sklopu rada Srpsko-ruskog humanitarnog centra.U kontigentu humanitarnog tereta nalaze se šatori, ćebad, čamci, brane i pumpe za odbranu od poplava, te električni generatori, koji će se koristiti kao pomoć stanovništvu Srbije i okolnih zemalja >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u slučaju vanredne situacije.

Humanitarni teret će biti dopremljen avionom Iljušin IL 76 koji će sleteti na Aerodrom „ Konstantin Veliki“ u Nišu.

Avion će dočekati pomoćnik ministra unutrašnjih poslova i načelnik Sektora za vanredne situacije, Predrag Marić, predstavnici Vlade Republike Srbije i Grada Niša, rukovodstvo Srpsko-ruskog humanitarnog centra, predstavnici Ambasade Ruske Federacije i Ministarstva za vanredne situacije Ruske Federacije.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Stigla ruska pomoć za vanredne situacije

Izvor: RTS, 24.Dec.2013, 12:29

Humanitarna pomoć namenjena Srpsko-ruskom centru za vanredne situacije stigla je u Niš. Pomoć od oko 25 tona uputila je vlada Ruske Federacije avionom "iljušin 76". Humanitarni kontingent sadrži šatore, ćebad, čamce, brane i pumpe za odbranu od poplava, električne generatore. ..U Niš je stigla...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.