Rukometaši Topličanina pretrpeli i peti poraz zaredom u prvenstvu Arkus lige

Izvor: JužneVesti.com, 30.Okt.2022, 10:50

Rukometaši Topličanina pretrpeli i peti poraz zaredom u prvenstvu Arkus lige

Iako su se nadali i priželjkivali ovog vikenda prve bodove sa gostovanja, rukometaši Topličanina su pretrpeli i peti poraz u prvenstvu Arkus lige, u Kostolcu su izgubili od Rudara 32:25, (15:10).

Prokupčanima je ovo 5 poraz u prvenstvu iz 6 odigranih kola i sa samo dva boda osvojena u prvom kolu kada su pobedili Kikindu, nalaze se na 12 mestu.

Na gostovanju u Kostolcu smo otišli sa nadom da možemo da napravimo dobar rezultat. Međutim, slabo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << otvorena utakmica potpomognuta nerukometnim stvarima odvela je ovaj susret u lošem pravcu po nas, tako da je domaćim stečenu prednost u samom otvaranju utakmice sačuvao do kraja. Nama preostaje da se dobro pripremimo za sledeću utakmicu koja se igra u sportskoj hali dr Zoran Đinđić - kažu u upravi Topličanina.

Da su Prokupčani u krizi, videlo se u prethodnom kolu kada su prvi put u svojoj hali i pred svojom publikom izgubili od ekipe Jugović iz Kaća, gde je izostala očekivana bolja igra i zalaganje na terenu, sa velikim brojem tehničkih grešaka.

U narednom, 7. kolu Topličanin u Prokuplju čeka Šamot 65 iz Aranđelovca koji se nalazi na 10. mestu sa 3 osvojena boda, a u ovom kolu su na svom terenu poraženi od Dubočice 24:31.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.