Rukometaši Topličanina na startu drugog dela prvenstva gostuju Kikindi

Izvor: JužneVesti.com, 03.Feb.2023, 11:57

Rukometaši Topličanina na startu drugog dela prvenstva gostuju Kikindi

Nakon eliminacije u pretkolu Kupa Srbije, rukometaši Topličanina ovog vikenda započinju težak posao u drugom delu prvenstva i pokušaj da izbore opstanak u Arkus ligi. Izabranici Zlatka Petronijevića igraju u subotu, 4. februara u Kikindi, gde ih čeka istoimena ekipa, a utakmica počinje od 18 sati.

Podmlađena ekipa iz Prokuplja je pre dva dana završila takmičenje u pretkolu Kupa Srbije, izgubivši od ekipe Šamot 65 rezultatom 33:31, ali prema rečima ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz kluba, oni su već okrenuti prvenstvu i važnoj utakmici protiv direktnog konkurenta za opstanak.

Kikinda je prvi deo završila na desetom mestu sa 7 osvojenih bodova, dva više od nas. Pokušaćemo da ih na startu drugog dela prvenstva iznenadimo, jer bi nam ta pobeda uvećala šanse za opstanak. Težak posao nas čeka, neki igrači su napustili klub, drugi su došli i očekujemo veliku borbu u svim predstojećim utakmicama pa ćemo videti na kraju - kažu u Topličaninu.

U prvom delu prvenstva na startu Arkus lige Prokupčani su savladali ekipu Kikinde rezultatom 28:26 i bila je to prva pobeda Topličanina u najjačem rukometnom takmičenju u Srbiji.

Opstanak u Arkus ligi će im biti otežan i zbog toga što će narednih nekoliko kola kao domaćini igrati najverovatnije u Blacu, jer prokupačka Sportska hala nema grejanje i ne ispunjava uslove za održavanje prvenstvenih utakmica.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.