Rukometaši Topličanina izgubili od Vojvodine, za viked ih čeka derbi juga sa Dubočicom

Izvor: JužneVesti.com, 06.Apr.2023, 09:52

Rukometaši Topličanina izgubili od Vojvodine, za viked ih čeka derbi juga sa Dubočicom

Rukometaši Topličanina očekivano su poraženi u Novom Sadu od Vojvodine, lidera na tabeli Arkus lige i jedne od najkvalitetnijih ekipa u ligi. Prokupčani su parirali samo u prvih desetak minuta, koliko je Novosađanima trebalo da u kombinovanom sastavu prevaziđu početne tehničke greške i nestrpljenje u napadu. Vrlo brzo su nametnuli svoj ritam koji Prokupčani nisu mogli da prate pa je konačni rezultat na semaforu bio 38:25 (20:13).

I pored nešto izmenjenog sastava >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u ekipi Vojvodine, koja se takmiči na četiri fronta ove sezone, razlika u kvalitetu se ni jednog trenutka nije dovodila u pitanje.

To je realno stanje na terenu, razlika u kvalitetu je velika i mi više od ovoga nismo ni mogli na ovom susretu. Okrećemo se već utakmici koja nas čeka za dva dana, u subotu 8. aprila igramo protiv Dubočice iz Leskovca. Iako se radi o iskusnoj i kvalitetnoj ekipi, uz pomoć naše publike i velike borbe očekujemo da ćemo pružiti nešto jači otpor na toj utakmici - kažu u upravi Topličanina.

Iako su ostale još tri utakmice do kraja prvenstva Arkus lige, Prokupčani su bez šanse za opstanak u najjačoj rukometnoj ligi Srbije, ipak najavljuju veliku borbu do poslednjeg kola i pozivaju navijače da ih podrže već u prvom narednom susretu protiv komšija iz Leskovca, a utakmica u Sportskoj hali u Prokuplju počinje u 18 sati.

Topličanin se nalazi na pretposlednjem, 13. mestu sa 9 osvojenih bodova, dok su Leskovčani u gornjem delu tabele na 6. mestu sa 26 bodova.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.