Izvor: JUGpress.com, 14.Dec.2023, 00:29

Romska porodica živi bez struje u centru Medveđe, taksu za priključak uplatili još u januru ali politički nepodobni

MEDVEĐA

Emra Ademović živi u centru Medveđe (kod PU „Mladost“) i u 21. veku još uvek nema struju. On je još u januaru ove godine platio priključak Elektrodistribuciji. I kao što je to uvek u Srbiji „fali mu jedan papir“. U Emrinom slučaju, nedostaje mu jedan potpis. I to ne bilo čiji, nego potpis predsednika opštine Dragana Kulića. Izgleda da je taj potpis zlata vredan jer i do današnjeg Emra nije uspeo da dođe do tog potpisa. Za to vreme Emra, njegova supruga Jovana >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i dvoje maloletne dece sede u mraku. Deca pišu svoj domaći zadatak pod svetlošću sveće. Iako se izbori bliže, Kulić verovatno sada ima dovoljno vremena (jer nema opoziciju) da potpiše zahtev. Nema sa kime da se bori. Ali, možda je tu i glavni problem porodice Ademović.

Emra i Jovana su i ovoga puta uz Grupu građana „Medveđa ima bolje“. Čak su i potpisnici sporazuma o osnivanju ove grupe građana. Da li je život bez struje kazna za njihovo političko opredeljenje? Možda u nedelju treba da dokažu predsedniku Kuliću kako su se predomislili prilikom glasanja? Mislimo da ipak nije teško sazvati jednu telefonsku sednicu Privremenog organa opštine Medveđa i pozitivno odgovoriti na zahtev porodice Ademović, saopštila je Grupu građana „Medveđa ima bolje”. (kraj) saopštenje/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.