Izvor: JUGpress.com, 30.Jul.2023, 12:31

Ribolovci sakupljaju novac za Aleksandru koja boluje od lajmske bolesti

NIŠ

Humanitarni kup u Ultra Light varaličarenju klena na reci Nišavi održava se danas, 30. jula na Keju. Kup je, kako kažu organizatori, humanitarnog karaktera a  novac od kotizacije i donacija biće uplaćen na račun  Aleksandre Marković, koja boluje od lajmske bolesti i namnjen je njenom daljem lečenju. Ideja da se organizovanjem ovog Kupa pomogne Aleksandri došla je od kolega njenog supruga koji je, takođe, ribolovac.

                                       >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << „Kup će se održati u nedelju od 7 sati, a okupljanje ribolovaca je kod Splava. Ovo je prvi humanitarni Kup u  varaličarenju. Skupljamo novac za Aleksandru, suprige našek kolege Marka. Sva sredstva biće donirana za njeno lečenje. Pridružili su nam se mnogobrojni sponziri  koji su nam  donirali ribolovačku opremu za nagrade ribolovcima, a najbolji među njima dobiće uz nagrade i pehare“, kaže Vojin Petrunov,  član ekipe ribolovaca iz Niša.

                                      Prema njegovim rečima za takmičenje je do sada prijavljeno  38 učesnika a organizator se nada da će svi doći kako bi se sakupilo što više novca za Aleksandrino lečenje.

                                     „Jedan od kolega koji će učestvovati na takmičenju održao je i humanitarnu liciticaju, prodavao je varalice i majce koje pravi, i sakupio je prilično lepu svotu novca koji će takođe biti uplaćen na račun. Dosta je i ljudi koji ne mogu da dođu na takmičenje ali su uplatili donaciju na Aleksandrin račun. Nadamo se da ćemo sakupiti dobar deo sredstava kako bi smo pomogli Aleksandri“, dodaje Vojin Petrunov.

                                   Takmičari će pecati na potezu od Tvrđavskog mosta do mosta kod Tržnog centra Delta planet.

                                   „Oni koji žele da pomognu mogu to da urade tako što će poslati SMS sadržaja 98 na 3800, kao i putem PayPal naloga preko linka ili preko E-donacija“, naglašava Vojin Petrunov.

                                     Novac se može uplatiti i na dinarski račun 160-6000001601572-34 ili na devizni račun 160-6000001608627-15, IBAN RS35160600000160862715. (kraj) VP/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.