Riblja čorba i Aco Pejović na Kulturnom letu u Kuršumliji

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jun.2023, 10:57

Riblja čorba i Aco Pejović na "Kulturnom letu" u Kuršumliji

Nizom kulturno-zabavnih manifestacija prilagođenih svim uzrastima, a pre svega mlađioj populaciji u Kuršumliji će se 5. i 6. jula organizovati “Kulturno leto”. Centralni događaj manifestacije koja se održava u centru grada su koncerti Riblje čorbe i Ace Pejovića, koji su zakazani za 6. odnosno 7. jula od 22 sata.

Iz Turistička organizacija Kuršumlije koja je i organizator manifestacije naglašavaju da pored ovih koncerata planirano je i niz drugih aktivnosti, od dečijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << programa do gostovanje rok i etno grupa.

Prvog dana manifestacije u sredu 5. jula nakon dečijeg programa, uslediće nastup Penthouse banda iz Niša, dok će od 22 sata na Gradskim trgom Kuršumlije odjeknuti najpoznatiji hitovi čuvene rok grupe Riblja čorba. Drugog dana očekuje se kombinacija modernog i etno zvuka u izvođenju grupe Vrelo, nakon čega će nastupiti jedan od najpopularnijih pevača domaće pop scene Aco Pejović - kažu u Turističkoj organizaciji.

Pozivaju sve građane Toplice i juga Srbije da tokom dva dana posete Kuršumliju i uživaju u manifestaciji, ali i posete poznate turističke destinacije u tom mestu poput Nemanjine zadužbine manastir Sveti Nikola, kao i prirodni fenomen Đavolju varoš.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.