Renovirana škola u Boljaru

Izvor: JUGpress.com, 01.Sep.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renovirana škola u Boljaru

VLASOTINCE

U vlasotinačkom selu Boljare danas je na svečan način predata na korišćenje zgrada četvorazredne škole.

Ukupan iznos utrošenih sredstava za renoviranje je 11.300.000 dinara, a stigao je zahvaljujući Kancelariji za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije.

Deo sredstava obezbedila je  i opština Vlasotinca.

Potpuno nov izgled dobile su dve učionice,  kancelarija za nastavnike, a izgrađen je i nov sanitarni čvor.

Škola >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Boljaru je istureno odeljenje Osnovne škole ,,Karađorđe Petrović” iz Kruševice i u njoj će od 1.septembra svakodnevno nastavu pohađati 29 učenika i 12 dece predškolskog uzrasta.

Direktori škole Dragoslav Svetozarević i Predškolske ustanove ,,Vukica Mitrović”, Snežana Filipović iskazali su zahvalnost svima onima koji su pomogli da deca iz Boljara imaju izuzetno dobre uslove za pohađanje nastave, a upošljenicama Bobi Đokić i Nataša Ilić, kao i deci nije silazio osmeh sa lica.

Bio je to osmeh sreće i zadovoljstva što će od sutra raditi u potpuno novom ambijentu.

Predsednik opštine Zoran Todorović, poručio je Boljarcima da malo više porade na stvaranju učeničkog potencijala i potsetio da je u Vlasotincu sredstvima Republike Srbije već renovirana Tehnička škola.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.