Remi “Radnika” u drugoj proveri u Antaliji

Izvor: JUGpress.com, 27.Jan.2019, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi “Radnika” u drugoj proveri u Antaliji

SURDULICA

Drugu kotrolnu utakmicu ekipa Radnika remizirala je kroz prijateljski susret sa bugarskim prvoligašem, ekipom Boteva iz Plovdiva.

Utakmica koja je trebala da se odigra po rasporedu subotu, ali je zbog vremenskih neprilika u Antaliji odložena i odigrana danas pre podne.

Surepligaš iz Surdulice poveo je u 22.minutu golom Zlatanovića, i rezultat od 1:0 za ekipu Radnika bio je na semaforu do 77.minuta kada je tim Boteva preko Šopova izjednačio na 1:1.I >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pored dosta izglednih šansi za obe strane, nerešen rezultat ostao je do kraja utakmice, što je po svemu onome što su prikazale obe ekipe, možda, i najpravedniji ishod.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.