Rekonstruisan most u Mazarću

Izvor: juGmedia, 13.Sep.2016, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstruisan most u Mazarću

VLADIČIN HAN – Most preko Južne Morave u Mazaraću, koji je pre oko dve godine oštetila bujica, rekonstruisan je i čeka se na tehnički prijem,  kako bi bio pušten u saobraćaj.

Jedan obalni stub je nabujala reka oštetila, tako da je sada podignut, napravljena je zaštita oba oslonca a ispod mosta  ustava,  koja će sprečiti ispiranje materijala – kaže Časlav Mladanović, direktor Direkcije za gradsko zemljište i puteve u Vladičinom Hanu.

Most u Mazaraću je >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << od životnog značaja za meštane ukupno pet sela – navedenog i Priboja Vranjskog u hanskoj opštini i Korbevca, Panevlja i Prevalca u vransjkoj opštini. Mnogi njihovi meštani imaju njive sa druge strane obale, tako da su do njih mogli samo gazeći preko reke, ili  zaobilaznim putem, preko Vranjske Banje.

Rekonstrukcija mosta sa PDV-om košta šest miliona dinara a hanska opština taj posao je obavila zahvaljujući sredstvima koja je dobila  iz Narodne banke Srbije.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.